Testimonial Angelica Burcea

27 mai 2015
tntwd
Comments Off

Am fost in Turcia cu familia Oriflame. Calatoria in sine a fost pentru mine un drum initiatic, mi-am demonstrat mie ca sunt unde trebuie sa fiu.
Nu stiu cum va inchiputi voi paradisul,dar eu l-am vazut acolo. Peisaj superb, mare de smarald, (si nu folosesc aceasta descriere ca o metafora ca da bine in fraza, ci culoarea asta o avea), palmieri, oameni simpatici ce stiau mici notiuni despre Romania, lux, mancare si delicatese, pe care personal nu le-as achizitiona din banii mei…nu mi-as permite.

Probabil o excursie in Turcia este pentru unii ca orice alta excursie la soare si mare…a mea a fost speciala pentru ca eram cu Oriflame.
A fost petrecere pe plaja. Copiii erau inaintea noastra acolo. Spectacol cu foc si muzica. La sfarsit s-a dansat…pe plaja, desculti. Va imaginati cum aratam eu dansand pe muzica aceea superba? Daca da…spuneti-mi si mie, pentru ca eu nu am dansat. Era Florina, Gina si alte fete dragute care traiesc in Oriflame. Ma uitam la ele cat de fericite sunt. Atunci am realizat ceva foarte important pentru mine si am discutat cu prietena mea: “ Iti dai seama ce viata relaxata au! Ele se pot bucura de lucrurile astea, se pot distra..noi..niste stresate. “ Ei bine, eu viata asta vreau sa o am!
Oamenii din Oriflame..minunati. Stiu sa se distreze, sa traiasca frumos. De ce doar prin Oriflame poti avea o astfel de viata? Pentru ca timpul fexibil pe care il ai iti ofera libertatea sa-ti organizezi programul dupa bunul plac. Ascultam povestile lor cum fac ei treaba in Oriflame. E un mediu foarte stimulant si tot ce-mi spuneam in gand era : trebuie sa fac mai mult, mai mult pentru mine.
O fata din grupul nostru a facut o afirmatie: “ vreau sa-mi aduc si parintii aici”. Concluzia era ca trebuie sa faca bani cu Oriflame si sa le aduca bucuria asta. M-am gandit inaintea ei la asta…si nu numai parintii mei trebuie sa vada Turcia, ci si fratele, prietenii. Eu imi aduc prieteni in Oriflame pentru ca vreau sa le fie bine. Cat am fost plecata pe mama au tot intrebat-o vecinii cum am reusit sa ajung in Turcia. Mama foarte mandra le raspundea “ e cu Oriflame”.

Eu sunt in Oriflame din noiembrie anul trecut. Stiti ce am castigat eu cu Oriflame? Bani, cadouri, accesorii, excursii in tara prin traininguri, Turcia…unde mai pui ca iubesc produsele si arat asa de bine de cand le folosesc! Am castigat prieteni inainte de toate…am legat prietenii noi, le-am reluat pe cele vechi. Am devenit mai responsabila. Nu-mi pot inchipuii ultimele luni din viata mea fara Oriflame. Doar atunci cand sunt in preajma acestor oameni sunt relaxata, motivata.
Ma uitam la copiii mamicilor care lucreaza la Oriflame. Asa de fericiti vor fi si ai mei. Pentru ca o sa am timp pentru ei si le voi putea oferi bani, confort, educatie de calitate si cel mai important lucru, toata atentia mea.
Oriflame este un alt stil de viata! Eu mi-am gasit drumul in viata. Stiu ce vreau sa fac pentru un viitor d-ala pe care il viseaza oricine: calatorii, bani, activitate placuta, relaxanta, prieteni… eu vreau sa fac Oriflame alaturi de prietenii mei.

Eu sunt Angelica Burcea. De fiecare data cand ma veti intalnii pe strada sa ma intrebati ce mi-a mai adus viata in Oriflame. Veti auzi mereu alt lucru…pentru ca-mi ofera atat de multe.