Singapore

9 februarie 2015
tntwd
Comments Off

Se spune ca fiecare are propria motivatie…

Pentru unii importanti sunt banii, pentru altii functia; pentru mine calatoriile reprezinta motorul care ma pune in miscare.
In fiecare an noi si noi destinatii ma scot din zona de confort. Anul trecut, Oriflame a anuntat Singapore ca gazda a Conferintei Diamant.
Partea buna e ca esti anuntat cu cel putin un an inainte, astfel incat iti poti planifica activitatea si sa-ti urmaresti rezultatele pe intreaga perioada de calificare.
Ianuarie 2015… Am ajuns in Singapore, orasul in care s-au imbinat perfect civilizatia europeana cu harnicia asiatica. Daca exista un oras perfect, atunci probabil ca este Singapore.
25-35 grade Celsius tot anul, curatenie exemplara, un nivel de trai ridicat, lux si traditie, care se completeaza, nu intra in contradictie, oameni frumosi si amabili (o fi din cauza ca nu sunt stresati?)
De vizitat:
 Sentosa – insula pe care nu ai cum sa te plictisesti – de la Universal Studio – parcul de distractii, la Acvariul cel mai mare din lume, pana la plajele cu nisip fin ca faina si zone de shopping.
Marina Bay Sands – hotelul care este deja simbolul orasului, cu a sa Piscina a infinitului. Tot aici gasesti The Shoppes at Marina Bay Sands, un Mall cu cele mai luxoase branduri si te poti plimba cu barca pe canalele venetiene din interior.
Daca te-a prins seara in zona, nu trebuie sa ratezi spectacolul de lumini si apa care este cu adevarat special.
Pentru restaurante trebuie sa pui deoparte min 30$ de persoana – tipsul nu este o obisnuinta in Singapore-  oricum veti avea pe bon taxele incluse!
Plimba-te neaparat si prin Gardens Bay – de preferat seara; este mai spectaculos!
Rezerva-ti o zi in care sa iei Singapore la picior; pur si simplu trebuie sa treci prin China Town si Little India, sau sa te rasfeti cu aromele asiatice din piete.
Toate acestea, combinate cu o organizare de exceptie oferita de Oriflame, au dus la o vacanta care-mi va ramane in suflet mult timp de-acum inainte.