Oportunitati

Incepe acum!

Alatura-te echipei Oriflame si bucura-te de un discount de pana la 40% cumparand  cosmetice naturale, pentru tine si familia ta, la preturi speciale. Poti incepe sa castigi bani incepand de astazi! Poti incepe prin a recomanda produsele Oriflame preferate: prietenilor, familiei sau colegilor. Prezinta-le catalogul, noteaza comenzile si poti castiga bani la orice produs comandat de ei. Cu cat prezinti catalogul mai multor oameni, cu atat poti castiga mai multi bani. Pentru a te ajuta sa incepi usor, Oriflame ofera un program special pentru noii consultanti.

Pentru mai multe detalii contacteaza un consultant Oriflame acum! Nu ai inca un consultant? Nici o problema, completeaza formularul online, iar noi iti vom recomanda, cu drag, un consultant pentru tine!

Oriflame iti indeplineste visurile, cu o investitie minima, fara riscuri si castiguri exceptionale.

Alatura-te acum!

PROGRAM DE BUN VENIT

Pasul 1

Plasează o comandă de 150 lei în campania în care te-ai înscris și primești apa de toaletă Power Woman în comanda din campania următoare, la un preț special: numai 5 lei!

Pasul 2

Revino în campania viitoare și plasează o comandă în valoare de 250 lei și primești portofelul Gratitude în comanda din campania următoare, pentru numai 7 lei!

Pasul 3

Rămâi alături de noi și în cea de-a treia campanie și cumpără produse în valoare de 350 lei. Vei primi geanta Gratitude pentru numai 10 lei, o dată cu următoarea comandă!

Numele *

Prenume *

Adresa *

Data Nasterii

Adresa de email

Telefon *

Imi doresc:
Vreau doar sa cumpar produse de la un consultant Oriflame
Sa am reduceri 23-40% la cumparaturile personale de peste 70 lei
Sa beneficiez de cadourile de Bun Venit
Sa devin consultant Oriflame
Sa devin lider Oriflame

Sunteti consultant?
DaNuAm fost in trecut

Mentiuni