Oportunitati

Imi doresc:
 Vreau doar sa cumpar produse de la un consultant Oriflame
 Sa am reduceri 23-40% la cumparaturile personale de peste 70 lei
 Sa beneficiez de cadourile de Bun Venit
 Sa devin consultant Oriflame
 Sa devin lider Oriflame

Sunteti consultant?
 Da Nu Am fost in trecut

Numele *

Prenume *

Adresa de email

Telefon *

Mentiuni

PROGRAM DE BUN VENIT

Pasul 1

Alătură-te Oriflame și cumpără produse în valoare totală de 150 lei în campania în care te-ai înscris. Revino în campania viitoare și vei primi, pentru numai 5 lei, crema hrănitoare pentru mâini și corp Milk & Honey Gold.

rc-c13-c14-p1

Pasul 2

Revino în campania imediat următoare înscrierii și cumpără produse în valoare totală de 250 lei. În prima comandă din următoarea campanie vei primi, pentru numai 7 leigeanta Success.

rc-c13-c14-p2

Pasul 3

Rămâi alături de noi și în cea de-a treia campanie și cumpără produse în valoare de 350 lei și vei primi, la prima comandă din campania următoare, geanta de weekend Success pentru numai 10 lei.

rc-c13-c14-p3

13106773-1704600520-castiga_bani_oriflame

Incepe acum!

Alatura-te echipei Oriflame si bucura-te de un discount de pana la 40% cumparand  cosmetice naturale, pentru tine si familia ta, la preturi speciale. Poti incepe sa castigi bani incepand de astazi! Poti incepe prin a recomanda produsele Oriflame preferate: prietenilor, familiei sau colegilor. Prezinta-le catalogul, noteaza comenzile si poti castiga bani la orice produs comandat de ei. Cu cat prezinti catalogul mai multor oameni, cu atat poti castiga mai multi bani. Pentru a te ajuta sa incepi usor, Oriflame ofera un program special pentru noii consultanti.

Pentru mai multe detalii contacteaza un consultant Oriflame acum! Nu ai inca un consultant? Nici o problema, completeaza formularul online, iar noi iti vom recomanda, cu drag, un consultant pentru tine!

Oriflame iti indeplineste visurile, cu o investitie minima, fara riscuri si castiguri exceptionale.

Alatura-te acum!