TOTUL DESPRE ORIFLAME. ISTORIE. VIZIUNE. VALORI.

ISTORIE

     Fondata in 1967 de doi frati si prietenul lor, Oriflame este in prezent o companie internationala de produse cosmetice care foloseste metoda vanzarii directe in peste 60 de tari de pe tot globul. Gama larga de produse cosmetice suedeze naturale, moderne sunt puse in vanzare prin intermediul unei forte de vanzari de aproximativ 3,6 milioane de consultanti independenti, care genereaza vanzari anuale totale de peste 1,5 miliarde de euro.

VIZIUNE

     Oriflame ofera oportunitati deosebite de afaceri celor care doresc sa castige bani inca din prima zi a activitatii lor si care stiu sa munceasca in echipa pentru a-si indeplini ambitiile si visurile personale cu ajutorul acestui concept special de afacere – Make Money Today and Fulfil Your Dreams Tomorrow™.

VALORI

     Respectul pentru oameni si naturs sts la baza principiilor de functionare ale companiei si se reflecta in politicile sale sociale si de mediu. Oriflame sponsorizeaza multe activitati sociale in numeroase tari si este co-fondator al Fundatiei World Childhood Foundation. Compania Oriflame Cosmetics este listata la bursa din Stockholm, Nasdaq OMX Exchange.

Produsele Oriflame

     Oriflame se bazeaza pe o experienta de peste 40 de ani in domeniul ingrijirii pielii si al produselor cosmetice, valorificand intelepciunea naturii si cele mai recente descoperiri ale stiintei in scopul obtinerii unor game de produse deosebite care alcatuiesc un larg portofoliu de cosmetice la preturi convenabile. Realizam toate acestea prin:

     Asigurarea unei productii performante care sa ofere produse de calitate la preturi rezonabile.

     Ingrediente de inalta puritate si standarde de fabricatie stricte.

     Inalte standarde etice si respectarea cu strictete a politicilor de protejare a mediului inconjurator.

Valorile Oriflame

     Solidaritatea, spiritul si pasiunea sunt cele trei valori fundamentale ale Oriflame. Urmarind aceste valori avem convingerea ca vom reusi sa ne impunem intr-un domeniu competitiv al afacerilor si, in acelasi timp, sa ne aducem aportul pentru ca lumea sa devina un loc mai bun.

1,5 ,5
miliarde € vanzari anuale
3,6
milioane consultanti independenti
5
fabrici proprii in Suedia, Polonia, China, Rusia si India
60
tari pe glob, in 13 avand francize
1000
produse anual
100%
produse bazate pe ingrediente naturale

Responsabilitate

     In realizarea produselor noastre ne straduim sa utilizam numai ingrediente naturale care respecta politicile noastre de protectie a mediului inconjurator. De exemplu, agentii de curatare principali folositi in sampoane si geluri de dus sunt biodegradabili. Oriflame a fost printre primele companii care au utilizat extractele de plante in produsele destinate ingrijirii pielii, incercand permanent sa optimizeze folosirea ingredientelor botanice din surse regenerabile. Compania monitorizeaza continuu rapoartele stiintifice cu referire la problemele de mediu in asa fel incat sa ia masuri rapide de inlocuire a ingredientelor sau materialelor pentru ambalaje ce se considera ca ar putea avea un impact negativ asupra sanatatii clinetilor si a mediului inconjurator. In plus, ambalajele produselor Oriflame sunt reciclabile si cu un design minimalist pentru a reduce pierderile.

     Produsele Oriflame sunt create si fabricate dupa cele mai inalte standarde ale domeniului avand in vedere si principiile etice. In prezent dispunem de cinci fabrici de productie – in Polonia, Suedia, India, China si Rusia, toate functionand in conformitate si cu reglementarile locale si nationale, aceleasi standarde fiind respectate si de fabricile subcontractoare. Este respectata legislatia locala privitoare la munca, protectia mediului in industrie si reglementarile referitoare la sanatate si siguranta in munca.

     Conservarea apei este o prioritate a planului de ocrotire a mediului pe care il desfasoara Oriflame. In acest sens, fabricile sale folosesc tehnologii avansate menite sa reduca consumul de apa si sa micsoreze poluarea.

     Oriflame are o atitudine corecta cu privire la importante subiecte sociale si de ordin etic, cum ar fi exploatarea muncii copiilor , credinta si cultura diferitelor grupuri etnice. De asemenea, oferim ajutor copiilor fara posibilitati, precum si educatie tinerelor femei prin intermediul progamelor noastre sociale.Te asteptam sa devii consultant oriflame pentru a putea sa folositi aceste produse

Poti suna la +40 742 111 225, trimite Email la office@theoneteam.ro,

sau pur si simplu completeaza formularul accesand butonul de mai jos

si devino chiar azi consultant Oriflame

Devino Membru!