Femei de succes din Oriflame

3 septembrie 2015
tntwd
Comments Off
1.Karolina Georgieva 2.Angelica Burcea 3.Florina Serban  (Ordinea din fotografie)

1.Karolina Georgieva
2.Angelica Burcea
3.Florina Serban (Ordinea din fotografie)

De succes poate fi oricine cu ajutorul companiei noastre, dar astazi vreau sa va vorbesc de cele mai importante femei de succes din viata mea. Nu am sa vorbesc despre mama mea sa nu fiu subiectiva, ci despre Karolina Georgieva, Regional Director EMEA Balkans and MD Romania, si Florina Serban, Director Executiv Romania si cea care imi calauzeste pasii spre succes.

Am avut deosebita onoare sa o cunosc pe Karolina si sa o intalnesc la diverse evenimente Oriflame. O ador! Este in topul femeilor puternice si de succes din Romania. O stimez pentru modul in care a adus Oriflame Romania in topul Europei Centrale, pentru stilul ei managerial, tinuta ei verticala; pentru ca este o femeie la care femeile privesc cu adoratie. Daca vreti sa aflati mai multe despre ea, atasez un link catre un interviu acordat de ea despre cariera si succes. ( http://ro.oriflame.com/press/press-releases/interviu-karolina-georgieva )

O femeie minunata din toate punctele de vedere este Florina Serban. Puternica, convingatoare, de succes si o mama minunata a trei copii. Oamenii isi pierd des motivatia si zambetul. Nu inteleg cum aceasta femeie are puterea de a ne incuraja pe toti, de a ne asculta, motiva. Mereu are un cuvant bun pentru oricine; sau mai multe. Pe langa faptul ca este director in top Romania si top mondial Oriflame, este pentru echipa ei, pentru mine si restul, ca o mama. A stabilit relatii cu noi, ne incurajeaza, ne da sfaturi; iar eu sunt mereu acolo pregatita sa „fur” ceva din experienta si cuvintele ei. Ma sustine si nu ma lasa sa cad. Pentru asta o iubesc. Despre ea puteti afla mai multe din testimonialul ei. ( http://www.theoneteam.ro/florinaserban/ )

Si acum despre mine. Imi doresc sa fiu o combinatie de stil, clasa si eleganta, la fel ca aceste minunate doamne. Sunt un lider de succes, dar imi doresc sa ajung sa fiu iubita de atatia oameni din intreaga lumea cum sunt si ele. Am sa reusesc. Stiti de ce? Am o echipa minunata alaturi de mine si pe aceste puternice femei sa-mi ghideze pasii.

Multumesc nu este de ajuns. Si tu poti fii de succes! :)

Angelica Burcea

Manager Oriflame

Related Posts